Foundation, ANI Headquarters
Point Loma, CA

The ANI Development Team directed the renovation of an abysmal, forlorn, 26,000 sq ft warehouse and transformed it into sleek, contemporary, Class A office and operations space for the growing needs of ANI’s corporate headquarters. More than merely a facelift, this comprehensive metamorphosis features upgraded modern office interiors; two commercial grade kitchens; innovative, yet informal employee gathering areas designed to meet the needs of today’s creative-class; multiple conference rooms; bold exteriors and landscaping; and a complete renovation of the plumbing, electrical, HVAC and other mechanical systems, including a rooftop solar energy system making our corporate office a pioneer of 21st Century, ergonomic, and environmentally-friendly office space.